-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

A fekete zuhanykabinok ikonikus eleme: a Black Factory

Black Factory

A fekete rácsos zuhanykabin minta manapság az egyik leginkább felkapott dizájnelem, amire még a lakberendezők sem mondanak nemet, sőt! A fekete zuhanykabinok térhódításának köszönhetően mindenki erre vágyik, ami nem is csoda: a Radaway trenddiktáló kínálatával gondozásmentes, könnyen tisztán tartható szépséget biztosíthat a fürdőszobájának – nemcsak években, évtizedekben mérve is.

A Walk-In kabinokkal kezdődött minden

Néhány évvel ezelőtt a nyitott Walk-in zuhanyfalak, illetve zuhanykabinok miatt gyakorlatilag újradefiniálódott minden, amit a fürdőszobai dizájnról gondoltunk. Köszönhető volt ez annak, hogy a hatalmas, egybefüggő üvegfelület és a hozzájuk tartozó krómszerelvények teljesen más karaktert adtak a fürdőszobáknak a korábban jól megszokott, unalmas látványvilág helyett.

Modo New I Walk-in zuhanyfal

Modo New I Walk-in zuhanyfal
Modo New I Walk in zuhanyfal piktogram

De aztán a Black Factory jött, látott és kiütéssel győzött

Igaz, kezdetben a Radaway még csak a króm szerelvényeket cserélte éjfeketére, de már ez is nagy sikert aratott. Azonban az újító dizájn sikerét látva, az innovatív Radaway gondolt egy merészet.

A legmodernebb technológiát választva hatalmas szitanyomó berendezés segítségével egy speciális, úgynevezett UV-álló kerámiafestékkel vonta be a még edzetlen üveglap külső részét, amit aztán 660-670 Celsius fokon égetett az üveglapra, edzett készre.

Ennek az eljárásnak köszönhetően időtálló, évtizedekben mérhető dizájnt kölcsönzünk az üvegfelületnek és így a zuhanykabinnak is. Emellett, mivel csak az üveg külső része kap a speciális keverékből, a zuhanykabin belső falát így is könnyű lesz tisztítani, hiszen jellemzően ez az a rész, amit fürdés közben víz ér.

Gondozásmentes szépség a mindennapokban is

Ráadásként a kabinüveg belső oldala még Easy Clean vízlepergető réteggel is be van vonva, így tényleg minden adott a gyönyörű, modern és elegáns fürdőszobához, amit minden erőlködés nélkül tisztán lehet tartani. Hiszen nem az a célunk, hogy a fürdőszobája rabja legyen, hanem az, hogy élvezze azt az időt, amit odabent tölt.

Easy Clean vízlepergető bevonat

Az EasyClean® tükörsima víztaszító felület nagymértékben meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványi anyagok lerakódását is.

Az apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és a víz között.

A EasyClean® üvegfelület ellenáll a szennyeződéseknek, de ez a felület időközönkénti gondozást, karbantartást igényel. Ennek gyakorisága függ a víz keménységétől és a zuhanyozás sűrűségétől. EasyClean® védőréteggel nagymértékben hozzájárul a zuhanyzója esztétikus megjelenéséhez és az üveg élettartamának akár a megtöbbszörözéséhez is.

Ne dőljön be az utánzatoknak

Más gyártókkal szemben a Radaway UV álló kerámiafestéket használ ahhoz, hogy a Black Factory eleganciáját és praktikumát biztosítani tudja, akár a Frame, akár a Factory stílust választja. Esetünkben ez szigorúan esztétikum, amit maximum az ujjbegyével érezhet, ha végighúzza rajta a kezét.

Kémiai eljárással égetett üveg

Más gyártókkal ellentétben nem teszünk fel például díszléceket az üveglapra, hiszen azzal egyrészt rontanánk a látványt, másrészt nem is lenne túl praktikus megoldás a takarítás szempontjából sem. A léceken időről időre megülne a vízkő, a szappan, a por és a sarkok sem lennének teljes mértékben hozzáférhetők. Ezenkívül a ragasztott lécek egy idő után megadják magukat és leválnak az üvegről, elszíneződhetnek, szemmel látható, zavaró nyomot hagyva maguk után.

Példa:

Fekete díszléccel megoldott factory zuhanykabin

Ha sokáig szeretne gyönyörködni a látványban, válassza inkább a Radaway megbízható és trenddiktáló innovációit, hiszen a piacon nálunk érhető el a legnagyobb fekete zuhanykabin-kínálat!

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6