Zuhanytálca 120x80 típusok:

SZŰRŐ Szűrő

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 69 termék / 69 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

Szűrő SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

Szűrés méretre MÉRet Szűrés méretre

Szűrés árra Ár Szűrés árra

Tálca anyaga tálca anyaga Tálca anyaga

Tálca család csalad Tálca család


íves íves Zuhanytálca 120x80

14
termékíves aszimmetrikus íves aszimmetrikus Zuhanytálca 120x80

5
termékU forma U forma Zuhanytálca 120x80

2
termékszögletes aszimmetrikus szögletes aszimmetrikus Zuhanytálca 120x80

18
termékZuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?

„Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét, amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat.

A Radaway óriási zuhanykabin választéka a piacon egyedülálló, ezért is a szlogenünk: Találja meg álmai zuhanykabinját! Természetesen ebben mi segítünk!

Összefoglalóan zuhanykabinnak hívjuk azt a zárt terű „zuhanyzót”, amelyben állva tusolhatunk (szemben a káddal, amelyben lehet fürdőzni is). Legegyszerűbben úgy ismerheti fel a kabinokat, hogy ajtajuk van, a zuhanytérbe lépéshez nyitni és csukni kell. Vesse össze ezt a felépítést a zuhanyfalakkal (másik nevén: pengefal), amely egy üvegfallal leválasztja a zuhanyteret a fürdő többi részéről és nyitott (nincs ajtaja) – ez már nem zuhanykabin, de ugyanúgy zuhanyzó.

A zuhanykabin kiválasztásakor először a „nagy ecsetvonásokkal” kezdje el megálmodni a fürdőszobáját, vagyis szűkítse a kategóriákat az alábbiak szerint.

Épített zuhanykabint szeretnék vagy sem?” – Ez a fürdőszoba elrendezésétől függ (pl. van-e kiépített fal, amit egy zuhanyajtóval lefedve zuhanyzóvá alakíthatunk), illetve attól, hogy éppen építkezik-e (amikor van lehetőség valahova falat tervezni).

Az épített zuhanykabin fala tényleges fal, melyet egy zuhanyajtóval leválasztunk, a klasszikus zuhanyajtó plexiből vagy biztonsági üvegből készül. (Mi a biztonsági üveget preferáljuk, mert minőségében és szépségében és tisztántarthatóságában erősen felülmúlja a plexit.)

Tálcás vagy tálca nélkül zuhanykabinom legyen?” – A különbség: tálca nélküli kabinoknál a zuhanyzó alja a fürdőszoba burkolata. Ez is jó megoldás, ha a fürdő kialakításakor gondoltak a vízelvezetésre és a burkolat is kellemes a talpnak még vizesen is.

A tálcás zuhanykabinnál megkapja az „egész csomagot”, vagyis kellemes felületű, csúszásmentes, vízelvezetésben megoldott akril, vagy műmárvány zuhanytálcát.

A tálca nélküli zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy a zuhanytér egy szintben marad a fürdőszobával (ez az esztétikum mellett funkcionális előny is, ha idős vagy mozgáskorlátozott ember fog tusolni a zuhanykabinban). Minden zuhanykabinunk elérhető mindkét kivitelben, így ha megtalálta a álmai zuhanykabinját, mi az adott modellt az Ön fürdőjéhez tudjuk igazítani.

Ha a zuhanykabin tág kategóriája megvan, akkor érdemes szétnézni a különböző formavilágú modellek között (szögletes, íves, sarokbelépős kivitelek), majd kiválasztani az ajtó típusát is (tolóajtós, nyílóajtós, csuklós stb.).

A zuhanykabinok legnagyobb előnye a könnyű beépíthetőség (nem kell falat bontani vagy újat építeni) és a cserélhetőség. Ha 5 év múlva új stílust álmodik a fürdőszobájába, a meglévő zuhanykabinjának kicserélése egy egyszerű rutinművelet – melyben természetesen segítünk Önnek.

A 120x80-as zuhanytálca, a térbe simuló elegancia

Vannak, akiknek szokatlan látvány, aki viszont kipróbálta, imádni fogja. Ha nincs akkora hely a fürdőszobában, hogy nagy alapterületű négyzetes(hez közelítő) zuhanytálcát válasszunk, érdemes elgondolkodni a fal mentén hosszú oldalával elhelyezett, elnyújtott téglalap alakú aszimmetrikus zuhanytálca 120x80-as méretű változatán.

A viszonylag keskeny, hosszában azonban majdnem két standard zuhanytálcányi méretet is kitevő zuhanytálca 120x80-as alapterülete nem csak akkor kényelmes, ha lehajolnánk a lábainkhoz vagy oldalra emelnénk a könyökünket, hanem akkor is, ha szeretnénk kiállni a vízsugár alól szappanozáshoz vagy hajmosáshoz.

A zuhanytálca 120x80 centiméteres, viszonylag nagy oldalarány-különbséggel kialakított formája lehetővé teszi a szifon elhelyezésének változatosságát (rövid vagy hosszú oldal mentén, középen, rejtve az oldalfalban), így ha igényesek vagyunk arra, hogy mi van a talpunk alatt akkor is biztos, hogy megtaláljuk a kedvünkre valót.

Bár a forma kissé szokatlan, zuhanytálca 120x80-as méretkategóriában változatos dizájnokat és magas minőséggel párosuló esztétikus kialakításokat találhatunk. Ebbe a méretkategóriába vehetjük bele az aszimmetrikus, íves 120x90-es típusokat is, hiszen az ív által okozott hasznosterület-csökkenés révén a zuhanytálca 120x80 centiméteres belső alapterületet fog kiadni.

A RADAWAY kínálatában a zuhanytálca 120x80-as lehet lapos, előlapos kialakítású is.

Anyagát tekintve pedig a zuhanytálca 120x80 lehet akril és műmárvány anyagból is. Tekintse meg kínálatunkat!

 

Épített zuhany
Épített zuhany

Beépítés előtt

Mindenképp vegye figyelembe a Márkaszervizünk beépítési tanácsait!

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Egyedi zuhanykabin Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

Radaway Ügyfélszolgálat
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

Radaway © Minden jog fenntartva. Radaway © Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat MAGYAR MAGYAR MAGYAR
PARTNEREINK:
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!