Zuhanykabin 120x80 típusok:

SZŰRŐ Szűrő

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 254 termék / 254 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

Szűrő SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

Szűrés méretre MÉRet Szűrés méretre

Szűrés árra Ár Szűrés árra

Ajtó nyílás ajtó nyílás Ajtó nyílás

Üveg szín üveg szín Üveg szín

Profilszínek Profilszínek Profilszínek

Család csalad Család


Íves Íves Zuhanykabin 120x80

19
termékszögletes szögletes Zuhanykabin 120x80

94
termék


szögletes aszimmetrikus szögletes aszimmetrikus Zuhanykabin 120x80

76
termék


íves aszimmetrikus íves aszimmetrikus Zuhanykabin 120x80

8
termékU forma U forma Zuhanykabin 120x80

1
termék
Zuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?

„Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét, amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat.

A Radaway óriási zuhanykabin választéka a piacon egyedülálló, ezért is a szlogenünk: Találja meg álmai zuhanykabinját! Természetesen ebben mi segítünk!

Összefoglalóan zuhanykabinnak hívjuk azt a zárt terű „zuhanyzót”, amelyben állva tusolhatunk (szemben a káddal, amelyben lehet fürdőzni is). Legegyszerűbben úgy ismerheti fel a kabinokat, hogy ajtajuk van, a zuhanytérbe lépéshez nyitni és csukni kell. Vesse össze ezt a felépítést a zuhanyfalakkal (másik nevén: pengefal), amely egy üvegfallal leválasztja a zuhanyteret a fürdő többi részéről és nyitott (nincs ajtaja) – ez már nem zuhanykabin, de ugyanúgy zuhanyzó.

A zuhanykabin kiválasztásakor először a „nagy ecsetvonásokkal” kezdje el megálmodni a fürdőszobáját, vagyis szűkítse a kategóriákat az alábbiak szerint.

Épített zuhanykabint szeretnék vagy sem?” – Ez a fürdőszoba elrendezésétől függ (pl. van-e kiépített fal, amit egy zuhanyajtóval lefedve zuhanyzóvá alakíthatunk), illetve attól, hogy éppen építkezik-e (amikor van lehetőség valahova falat tervezni).

Az épített zuhanykabin fala tényleges fal, melyet egy zuhanyajtóval leválasztunk, a klasszikus zuhanyajtó plexiből vagy biztonsági üvegből készül. (Mi a biztonsági üveget preferáljuk, mert minőségében és szépségében és tisztántarthatóságában erősen felülmúlja a plexit.)

Tálcás vagy tálca nélkül zuhanykabinom legyen?” – A különbség: tálca nélküli kabinoknál a zuhanyzó alja a fürdőszoba burkolata. Ez is jó megoldás, ha a fürdő kialakításakor gondoltak a vízelvezetésre és a burkolat is kellemes a talpnak még vizesen is.

A tálcás zuhanykabinnál megkapja az „egész csomagot”, vagyis kellemes felületű, csúszásmentes, vízelvezetésben megoldott akril, vagy műmárvány zuhanytálcát.

A tálca nélküli zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy a zuhanytér egy szintben marad a fürdőszobával (ez az esztétikum mellett funkcionális előny is, ha idős vagy mozgáskorlátozott ember fog tusolni a zuhanykabinban). Minden zuhanykabinunk elérhető mindkét kivitelben, így ha megtalálta a álmai zuhanykabinját, mi az adott modellt az Ön fürdőjéhez tudjuk igazítani.

Ha a zuhanykabin tág kategóriája megvan, akkor érdemes szétnézni a különböző formavilágú modellek között (szögletes, íves, sarokbelépős kivitelek), majd kiválasztani az ajtó típusát is (tolóajtós, nyílóajtós, csuklós stb.).

A zuhanykabinok legnagyobb előnye a könnyű beépíthetőség (nem kell falat bontani vagy újat építeni) és a cserélhetőség. Ha 5 év múlva új stílust álmodik a fürdőszobájába, a meglévő zuhanykabinjának kicserélése egy egyszerű rutinművelet – melyben természetesen segítünk Önnek.

Nagy előnyök kis térben: 120x80-as zuhanykabinok

Aszimmetrikus zuhanykabinokat rendkívül változatos méretekben lehet kapni. A szélesség és hosszúság aránya is változatos, így választhatunk olyant is, amelyik a négyzetes alakhoz közelít (pl. 100x90), a zuhanykabin 120x80 centiméteres formájával a középmezőnybe tartozik, de a 180x80-as méret már egészen elnyújtott alakot eredményez.

Az utóbbi, nagy arányeltéréssel kialakított zuhanykabin lehet esetleg többfunkciós is, hiszen bőven kitesz két 80x80-as zuhanyhelyet az alapterület. A zuhanykabin 120x80 centiméteres kialakítással még nem tartozik ebbe a kategóriába, de tény, hogy minőségi lépést jelent ahhoz képest, mintha a kisebb oldalhosszhoz rendelt négyzetes kialakításhoz ragaszkodnánk.

A zuhanykabin 120x80 centiméteres paraméterekkel oldalirányban nem extrém kiterjedésű, de a hosszát tekintve alkalmas arra, hogy kiálljunk a vízsugár alól és úgy szappanozzuk be magunkat vagy éppen samponozzuk a hajunkat.

Az aszimmetrikus kialakítású kabinokhoz hasonlóan a zuhanykabin 120x80 centiméteres oldalakkal számos ajtókialakítást tesz lehetővé, ezek közül a legnépszerűbbek a tolóajtók (a hosszú oldalon vagy a saroknál), illetve kifelé nyíló ajtó a hosszú oldalon.

Igazi különlegesség a zuhanykabin 120x80-as méret kínálatban az ún. pengeüveggel készülő walk-in formátum. Ez tulajdonképpen nem egy zárt kabin, csak egy egyenes üvegfal (igény szerint végzárórésszel vagy anélkül, amely a faltól igény szerinti (esetünkben 80 cm-es) távolságra van felállítva.

Épített zuhany
Épített zuhany

Beépítés előtt

Mindenképp vegye figyelembe a Márkaszervizünk beépítési tanácsait!

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Egyedi zuhanykabin Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

Radaway Ügyfélszolgálat
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

Radaway © Minden jog fenntartva. Radaway © Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat MAGYAR MAGYAR MAGYAR
PARTNEREINK:
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!